Our Cisco technical engineers will almost always be searching for a approach to understand the latest 200-125 online questions and answers. You can download the latest 200-125 places about the Testking web site. We not really only offer 200-125 pdf file tests but also the software program model. Testking 200-125 examination motor results in a simulator of the environment if the 200-125 appears, provides a great opportunity to practice the actual Cisco examination communicative environment. Based on your own exam preparing, it is possible to select any 200-125 model to review flexibility. Transferring 200-125 exam will end up simpler faster through learning Cisco 200-125 practice tests.

2016 Jul 200-125 free exam

Q181. - (Topic 4) 

A network administrator needs to allow only one Telnet connection to a router. For anyone viewing the configuration and issuing the show run command, the password for Telnet access should be encrypted. Which set of commands will accomplish this task? 

A. service password-encryption 

access-list 1 permit 192.168.1.0 0.0.0.255 

line vty 0 4 

login 

password cisco 

access-class 1 

B. enable password secret 

line vty 0 

login 

password cisco 

C. service password-encryption 

line vty 1 

login 

password cisco 

D. service password-encryption 

line vty 0 4 

login 

password cisco 

Answer: C 


Q182. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


The company uses EIGRP as the routing protocol. What path will packets take from a host on the 192.168.10.192/26 network to a host on the LAN attached to router R1? 

A. The path of the packets will be R3 to R2 to R1. 

B. The path of the packets will be R3 to R1 to R2. 

C. The path of the packets will be both R3 to R2 to R1 AND R3 to R1. 

D. The path of the packets will be R3 to R1. 

Answer: D 


Q183. - (Topic 8) 

At which layer of the OSI model does PPP perform? 

A. Layer 2 

B. Layer 3 

C. Layer 4 

D. Layer 5 

Answer: A 


Q184. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 


Hosts in network 192.168.2.0 are unable to reach hosts in network 192.168.3.0. Based on the output from RouterA, what are two possible reasons for the failure? (Choose two.) 

A. The cable that is connected to S0/0 on RouterA is faulty. 

B. Interface S0/0 on RouterB is administratively down. 

C. Interface S0/0 on RouterA is configured with an incorrect subnet mask. 

D. The IP address that is configured on S0/0 of RouterB is not in the correct subnet. 

E. Interface S0/0 on RouterA is not receiving a clock signal from the CSU/DSU. 

F. The encapsulation that is configured on S0/0 of RouterB does not match the encapsulation that is configured on S0/0 of RouterA. 

Answer: E,F 


Q185. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


How should the FastEthernet0/1 ports on the 2950 model switches that are shown in the exhibit be configured to allow connectivity between all devices? 

A. The ports only need to be connected by a crossover cable. 

B. SwitchX(config)# interface fastethernet 0/1 

SwitchX(config-if)# switchport mode trunk 

C. SwitchX(config)# interface fastethernet 0/1 

SwitchX(config-if)# switchport mode access 

SwitchX(config-if)# switchport access vlan 1 

D. SwitchX(config)# interface fastethernet 0/1 

SwitchX(config-if)# switchport mode trunk 

SwitchX(config-if)# switchport trunk vlan 1 

SwitchX(config-if)# switchport trunk vlan 10 

SwitchX(config-if)# switchport trunk vlan 20 

Answer: B 


200-125 exam engine

Renovate 200-125 practice exam:

Q186. - (Topic 4) 

A router has learned three possible routes that could be used to reach a destination network. One route is from EIGRP and has a composite metric of 20514560. Another route is from OSPF with a metric of 782. The last is from RIPv2 and has a metric of 4. Which route or routes will the router install in the routing table? 

A. the OSPF route 

B. the EIGRP route 

C. the RIPv2 route 

D. all three routes 

E. the OSPF and RIPv2 routes 

Answer: B 


Q187. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


What commands must be configured on the 2950 switch and the router to allow communication between host 1 and host 2? (Choose two.) 

A. Router(config)# interface fastethernet 0/0 

Router(config-if)# ip address 192.168.1.1 255.255.255.0 

Router(config-if)# no shut down 

B. Router(config)# interface fastethernet 0/0 

Router(config-if)# no shut down 

Router(config)# interface fastethernet 0/0.1 

Router(config-subif)# encapsulation dot1q 10 

Router(config-subif)# ip address 192.168.10.1 255.255.255.0 

Router(config)# interface fastethernet 0/0.2 

Router(config-subif)# encapsulation dot1q 20 

Router(config-subif)# ip address 192.168.20.1 255.255.255.0 

C. Router(config)# router eigrp 100 

Router(config-router)# network 192.168.10.0 

Router(config-router)# network 192.168.20.0 

D. Switch1(config)# vlan database 

Switch1(config-vlan)# vtp domain XYZ 

Switch1(config-vlan)# vtp server 

E. Switch1(config)# interface fastethernet 0/1 

Switch1(config-if)# switchport mode trunk 

F. Switch1(config)# interface vlan 1 

Switch1(config-if)# ip default-gateway 192.168.1.1 

Answer: B,E 


Q188. - (Topic 5) 

Which three are the components of SNMP? (Choose three) 

A. MIB 

B. SNMP Manager 

C. SysLog Server 

D. SNMP Agent 

E. Set 

Answer: A,B,D 


Q189. - (Topic 6) 

Which set of commands is recommended to prevent the use of a hub in the access layer? 

A. switch(config-if)#switchport mode trunk 

switch(config-if)#switchport port-security maximum 1 

B. switch(config-if)#switchport mode trunk 

switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1 

C. switch(config-if)#switchport mode access 

switch(config-if)#switchport port-security maximum 1 

D. switch(config-if)#switchport mode access 

switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1 

Answer: C 


Q190. - (Topic 8) 

What occurs on a Frame Relay network when the CIR is exceeded? 

A. All TCP traffic is marked discard eligible. 

B. All UDP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent. 

C. All TCP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent. 

D. All traffic exceeding the CIR is marked discard eligible. 

Answer: D