Cause all that matters here is passing the Cisco 200-125 exam. Cause all that you need is a high score of 200-125 CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam. The only one thing you need to do is downloading Pass4sure 200-125 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Aug 200-125 study guide

Q71. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


The network administrator requires easy configuration options and minimal routing protocol traffic. What two options provide adequate routing table information for traffic that passes between the two routers and satisfy the requests of the network administrator? (Choose two.) 

A. a dynamic routing protocol on InternetRouter to advertise all routes to CentralRouter. 

B. a dynamic routing protocol on InternetRouter to advertise summarized routes to CentralRouter. 

C. a static route on InternetRouter to direct traffic that is destined for 172.16.0.0/16 to CentralRouter. 

D. a dynamic routing protocol on CentralRouter to advertise all routes to InternetRouter. 

E. a dynamic routing protocol on CentralRouter to advertise summarized routes to InternetRouter. 

F. a static, default route on CentralRouter that directs traffic to InternetRouter. 

Answer: C,F 


Q72. - (Topic 1) 

A network interface port has collision detection and carrier sensing enabled on a shared twisted pair network. From this statement, what is known about the network interface port? 

A. This is a 10 Mb/s switch port. 

B. This is a 100 Mb/s switch port. 

C. This is an Ethernet port operating at half duplex. 

D. This is an Ethernet port operating at full duplex. 

E. This is a port on a network interface card in a PC. 

Answer: C 


Q73. - (Topic 5) 

What authentication type is used by SNMPv2? 

A. HMAC-MD5 

B. HMAC-SHA 

C. CBC-DES 

D. community strings 

Answer: D 


Q74. - (Topic 9) 

What is the danger of the permit any entry in a NAT access list? 

A. It can lead to overloaded resources on the router. 

B. It can cause too many addresses to be assigned to the same interface. 

C. It can disable the overload command. 

D. It prevents the correct translation of IP addresses on the inside network. 

Answer: A 


Q75. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Given the output shown from this Cisco Catalyst 2950, what is the reason that interface FastEthernet 0/10 is not the root port for VLAN 2? 

A. This switch has more than one interface connected to the root network segment in VLAN 2. 

B. This switch is running RSTP while the elected designated switch is running 802.1d Spanning Tree. 

C. This switch interface has a higher path cost to the root bridge than another in the topology. 

D. This switch has a lower bridge ID for VLAN 2 than the elected designated switch. 

Answer: C 


200-125 testing engine

Up to the immediate present 200-125 training:

Q76. - (Topic 7) 

What are three factors a network administrator must consider before implementing Netflow 

in the network? (Choose three.) 

A. CPU utilization 

B. where Netflow data will be sent 

C. number of devices exporting Netflow data 

D. port availability 

E. SNMP version 

F. WAN encapsulation 

Answer: A,B,C 


Q77. - (Topic 2) 

Why will a switch never learn a broadcast address? 

A. Broadcasts only use network layer addressing. 

B. A broadcast frame is never forwarded by a switch. 

C. A broadcast address will never be the source address of a frame. 

D. Broadcast addresses use an incorrect format for the switching table. 

E. Broadcast frames are never sent to switches. 

Answer: C 


Q78. - (Topic 5) 

When a DHCP server is configured, which two IP addresses should never be assignable to hosts? (Choose two.) 

A. network or subnetwork IP address 

B. broadcast address on the network 

C. IP address leased to the LAN 

D. IP address used by the interfaces 

E. manually assigned address to the clients 

F. designated IP address to the DHCP server 

Answer: A,B 


Q79. - (Topic 4) 

Which command encrypts all plaintext passwords? 

A. Router# service password-encryption 

B. Router(config)# password-encryption 

C. Router(config)# service password-encryption 

D. Router# password-encryption 

Answer: C 


Q80. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


The network administrator normally establishes a Telnet session with the switch from host 

A. However, host A is unavailable. The administrator's attempt to telnet to the switch from host B fails, but pings to the other two hosts are successful. What is the issue? 

A. Host B and the switch need to be in the same subnet. 

B. The switch interface connected to the router is down. 

C. Host B needs to be assigned an IP address in VLAN 1. 

D. The switch needs an appropriate default gateway assigned. 

E. The switch interfaces need the appropriate IP addresses assigned. 

Answer: D