It is more faster and easier to pass the Cisco 200-125 exam by using High value Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) questuins and answers. Immediate access to the Far out 200-125 Exam and find the same core area 200-125 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Sep 200-125 dumps

Q221. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


If the router Cisco returns the given output and has not had its router ID set manually, what 

value will OSPF use as its router ID? 

A. 192.168.1.1 

B. 172.16.1.1 

C. 1.1.1.1 

D. 2.2.2.2 

Answer: D 


Q222. CORRECT TEXT - (Topic 7) 



Answer: Corp1>enable 

Corp1#configure terminal 

Corp1(config)#access-list 100 permit tcp host 192.168.33.3 host 172.22.242.23 eq 80 

Corp1(config)#access-list 100 deny tcp 192.168.33.0 0.0.0.255 host 172.22.242.23 eq 

Corp1(config)#access-list 100 permit ip any any 

Corp1(config)#interface fa 0/1 sh ip int brief 

Corp1(config-if)#ip access-group 100 out 

Corp1(config-if)#end 

Corp1#copy running-config startup-config 


Q223. - (Topic 2) 

A network administrator creates a layer 3 EtherChannel, bundling four interfaces into channel group 1. On what interface is the IP address configured? 

A. the port-channel 1 interface 

B. the highest number member interface 

C. all member interfaces 

D. the lowest number member interface 

Answer: A 


Q224. - (Topic 5) 

How does a DHCP server dynamically assign IP addresses to hosts? 

A. Addresses are permanently assigned so that the host uses the same address at all times. 

B. Addresses are assigned for a fixed period of time. At the end of the period, a new request for an address must be made, and another address is then assigned. 

C. Addresses are leased to hosts. A host will usually keep the same address by periodically contacting the DHCP server to renew the lease. 

D. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement. 

Answer: C 


Q225. - (Topic 8) 

Which encapsulation type is a Frame Relay encapsulation type that is supported by Cisco routers? 

A. IETF 

B. ANSI Annex D 

C. Q9333-A Annex A 

D. HDLC 

Answer: A 


200-125 free practice test

Latest 200-125 torrent:

Q226. - (Topic 4) 

What command sequence will configure a router to run OSPF and add network 10.1.1.0 /24 to area 0? 

A. router ospf area 0 

network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

B. router ospf 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 

C. router ospf 1 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

D. router ospf area 0 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

E. router ospf 

network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

F. router ospf 1 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 

Answer: C 


Q227. - (Topic 5) 

A network administrator enters the following command on a router: logging trap 3. What are three message types that will be sent to the Syslog server? (Choose three.) 

A. informational 

B. emergency 

C. warning 

D. critical 

E. debug 

F. error 

Answer: B,D,F 


Q228. - (Topic 2) 

Which three statements about RSTP are true? (Choose three.) 

A. RSTP significantly reduces topology reconverging time after a link failure. 

B. RSTP expands the STP port roles by adding the alternate and backup roles. 

C. RSTP port states are blocking, discarding, learning, or forwarding. 

D. RSTP provides a faster transition to the forwarding state on point-to-point links than STP does. 

E. RSTP also uses the STP proposal-agreement sequence. 

F. RSTP uses the same timer-based process as STP on point-to-point links. 

Answer: A,B,D 


Q229. - (Topic 6) 

Which item represents the standard IP ACL? 

A. access-list 110 permit ip any any 

B. access-list 50 deny 192.168.1.1 0.0.0.255 

C. access list 101 deny tcp any host 192.168.1.1 

D. access-list 2500 deny tcp any host 192.168.1.1 eq 22 

Answer: B 


Q230. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


Assuming that the entire network topology is shown, what is the operational status of the interfaces of R2 as indicated by the command output shown? 

A. One interface has a problem. 

B. Two interfaces have problems. 

C. The interfaces are functioning correctly. 

D. The operational status of the interfaces cannot be determined from the output shown. 

Answer: C