Act now and download your Cisco 200-125 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-125 tutorials. Download Update Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-125 with a classic professional.

2016 Sep 200-125 test engine

Q31. - (Topic 8) 

A network administrator needs to configure a serial link between the main office and a remote location. The router at the remote office is a non-Cisco router. How should the network administrator configure the serial interface of the main office router to make the connection? 

A. Main(config)# interface serial 0/0 

Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 

Main(config-if)# no shut 

B. Main(config)# interface serial 0/0 

Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 

Main(config-if)# encapsulation ppp 

Main(config-if)# no shut 

C. Main(config)# interface serial 0/0 

Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 

Main(config-if)# encapsulation frame-relay 

Main(config-if)# authentication chap 

Main(config-if)# no shut 

D. Main(config)# interface serial 0/0 

Main(config-if)#ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 

Main(config-if)#encapsulation ietf 

Main(config-if)# no shut 

Answer: B 


Q32. - (Topic 8) 

Which PPP subprotocol negotiates authentication options? 

A. NCP 

B. ISDN 

C. SLIP 

D. LCP 

E. DLCI 

Answer: D 


Q33. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 


A network administrator is adding two new hosts to SwitchA. Which three values could be used for the configuration of these hosts? (Choose three.) 

A. host A IP address: 192.168.1.79 

B. host A IP address: 192.168.1.64 

C. host A default gateway: 192.168.1.78 

D. host B IP address: 192.168.1.128 

E. host B default gateway: 192.168.1.129 

F. host B IP address: 192.168.1.190 

Answer: A,C,F 


Q34. - (Topic 6) 

Which item represents the standard IP ACL? 

A. access-list 110 permit ip any any 

B. access-list 50 deny 192.168.1.1 0.0.0.255 

C. access list 101 deny tcp any host 192.168.1.1 

D. access-list 2500 deny tcp any host 192.168.1.1 eq 22 

Answer: B 


Q35. DRAG DROP - (Topic 4) 


Answer: 



200-125 pdf exam

Refresh 200-125 exam topics:

Q36. - (Topic 4) 

Which command reveals the last method used to powercycle a router? 

A. show reload 

B. show boot 

C. show running-config 

D. show version 

Answer: D 


Q37. CORRECT TEXT - (Topic 7) 


Answer: On the MGT Router: 

Config t 

Router eigrp 12 

Network 192.168.77.0 


Q38. - (Topic 2) 

Which two of these statements regarding RSTP are correct? (Choose two.) 

A. RSTP cannot operate with PVST+. 

B. RSTP defines new port roles. 

C. RSTP defines no new port states. 

D. RSTP is a proprietary implementation of IEEE 802.1D STP. 

E. RSTP is compatible with the original IEEE 802.1D STP. 

Answer: B,E 


Q39. - (Topic 9) 

Which command can you enter to set the default route for all traffic to an interface? 

A. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1 

B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.255 GigabitEthernet0/1 

C. router(config-router)#default-information originate 

D. router(config-router)#default-information originate always 

Answer: A 


Q40. - (Topic 6) 

What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.) 

A. Administratively shut down the interface. 

B. Physically secure the interface. 

C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command. 

D. Configure a virtual terminal password and login process. 

E. Enter an access list and apply it to the virtual terminal interfaces using the access-class command. 

Answer: D,E