It is impossible to pass Cisco 200-125 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200-125 practice questions. You will get a surprising result by our Avant-garde CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) practice guides.

2016 Oct 200-125 exam price

Q41. - (Topic 4) 

A network administrator needs to allow only one Telnet connection to a router. For anyone viewing the configuration and issuing the show run command, the password for Telnet access should be encrypted. Which set of commands will accomplish this task? 

A. service password-encryption 

access-list 1 permit 192.168.1.0 0.0.0.255 

line vty 0 4 

login 

password cisco 

access-class 1 

B. enable password secret 

line vty 0 

login 

password cisco 

C. service password-encryption 

line vty 1 

login 

password cisco 

D. service password-encryption 

line vty 0 4 

login 

password cisco 

Answer: C 


Q42. - (Topic 6) 

Refer to the exhibit. 


A junior network administrator was given the task of configuring port security on SwitchA to allow only PC_A to access the switched network through port fa0/1. If any other device is detected, the port is to drop frames from this device. The administrator configured the interface and tested it with successful pings from PC_A to RouterA, and then observes the output from these two show commands. 

Which two of these changes are necessary for SwitchA to meet the requirements? (Choose two.) 

A. Port security needs to be globally enabled. 

B. Port security needs to be enabled on the interface. 

C. Port security needs to be configured to shut down the interface in the event of a violation. 

D. Port security needs to be configured to allow only one learned MAC address. 

E. Port security interface counters need to be cleared before using the show command. 

F. The port security configuration needs to be saved to NVRAM before it can become active. 

Answer: B,D 


Q43. - (Topic 4) 

Which three elements must be used when you configure a router interface for VLAN trunking? (Choose three.) 

A. one physical interface for each subinterface 

B. one IP network or subnetwork for each subinterface 

C. a management domain for each subinterface 

D. subinterface encapsulation identifiers that match VLAN tags 

E. one subinterface per VLAN 

F. subinterface numbering that matches VLAN tags 

Answer: B,D,E 


Q44. - (Topic 7) 

Scenario: 

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links. 

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices. 









An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R4 in the Branchl office. What is causing the problem? 

A. There is an area ID mismatch. 

B. There is a Layer 2 issue; an encapsulation mismatch on serial links. 

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch. 

D. The R3 router ID is configured on R4. 

Answer: A 


Q45. - (Topic 9) 

Which command can you execute to set the user inactivity timer to 10 seconds? 

A. SW1(config-line)#exec-timeout 0 10 

B. SW1(config-line)#exec-timeout 10 

C. SW1(config-line)#absolute-timeout 0 10 

D. SW1(config-line)#absolute-timeout 10 

Answer: A 


200-125 test engine

Most up-to-date 200-125 exam topics:

Q46. - (Topic 4) 

If IP routing is enabled, which two commands set the gateway of last resort to the default gateway? (Choose two.) 

A. ip default-gateway 0.0.0.0 

B. ip route 172.16.2.1 0.0.0.0 0.0.0.0 

C. ip default-network 0.0.0.0 

D. ip default-route 0.0.0.0 0.0.0.0 172.16.2.1 

E. ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 172.16.2.1 

Answer: C,E 


Q47. - (Topic 5) 

What SNMP message alerts the manager to a condition on the network? 

A. response 

B. get 

C. trap 

D. capture 

Answer: C 


Q48. - (Topic 2) 

Which are valid modes for a switch port used as a VLAN trunk? (Choose three.) 

A. transparent 

B. auto 

C. on 

D. desirable 

E. blocking 

F. forwarding 

Answer: B,C,D 


Q49. - (Topic 5) 

What are two benefits of using NAT? (Choose two.) 

A. NAT facilitates end-to-end communication when IPsec is enabled. 

B. NAT eliminates the need to re-address all hosts that require external access. 

C. NAT conserves addresses through host MAC-level multiplexing. 

D. Dynamic NAT facilitates connections from the outside of the network. 

E. NAT accelerates the routing process because no modifications are made on the packets. 

F. NAT protects network security because private networks are not advertised. 

Answer: B,F 


Q50. - (Topic 5) 

What are three components that comprise the SNMP framework? (Choose three.) 

A. MIB 

B. agent 

C. set 

D. AES 

E. supervisor 

F. manager 

Answer: A,B,F