It is impossible to pass Cisco 200-125 exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200-125 practice questions. You will get a surprising result by our Regenerate CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) practice guides.

2016 Oct 200-125 test questions

Q1. - (Topic 8) 

What command is used to verify the DLCI destination address in a Frame Relay static configuration? 

A. show frame-relay pvc 

B. show frame-relay lmi 

C. show frame-relay map 

D. show frame relay end-to-end 

Answer: C 


Q2. - (Topic 3) 

Which option is a valid IPv6 address? 

A. 2001:0000:130F::099a::12a 

B. 2002:7654:A1AD:61:81AF:CCC1 

C. FEC0:ABCD:WXYZ:0067::2A4 

D. 2004:1:25A4:886F::1 

Answer: D 


Q3. - (Topic 9) 

Which protocol is the Cisco proprietary implementation of FHRP? 

A. HSRP 

B. VRRP 

C. GLBP 

D. CARP 

Answer: A 


Q4. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


What set of commands was configured on interface Fa0/3 to produce the given output? 

A. interface FastEthernet 0/3 

channel-group 1 mode desirable 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

B. interface FastEthernet 0/3 

channel-group 2 mode passive 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

C. interface FastEthernet 0/3 

channel-group 2 mode active 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

D. interface FastEthernet 0/3 

channel-group 2 mode on 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

Answer: B 


Q5. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 


Host A pings interface S0/0 on router 3. What is the TTL value for that ping? 

A. 252 

B. 253 

C. 254 

D. 255 

Answer: B 


200-125 practice test

Renew 200-125 exam prep:

Q6. - (Topic 9) 

If primary and secondary root switches with priority 16384 both experience catastrophic losses, which tertiary switch can take over? 

A. a switch with priority 20480 

B. a switch with priority 8192 

C. a switch with priority 4096 

D. a switch with priority 12288 

Answer: A 


Q7. - (Topic 2) 

What are three benefits of implementing VLANs? (Choose three.) 

A. A higher level of network security can be reached by separating sensitive data traffic from other network traffic. 

B. A more efficient use of bandwidth can be achieved allowing many physical groups to use the same network infrastructure. 

C. A more efficient use of bandwidth can be achieved allowing many logical networks to use the same network infrastructure. 

D. Broadcast storms can be mitigated by increasing the number of broadcast domains, thus reducing their size. 

E. Broadcast storms can be mitigated by decreasing the number of broadcast domains, thus increasing their size. 

F. VLANs make it easier for IT staff to configure new logical groups, because the VLANs all belong to the same broadcast domain. 

G. Port-based VLANs increase switch-port use efficiency, thanks to 802.1Q trunks. 

Answer: A,C,D 


Q8. - (Topic 3) 

The network administrator has been asked to give reasons for moving from IPv4 to IPv6. What are two valid reasons for adopting IPv6 over IPv4? (Choose two.) 

A. no broadcast 

B. change of source address in the IPv6 header 

C. change of destination address in the IPv6 header 

D. Telnet access does not require a password 

E. autoconfiguration 

F. NAT 

Answer: A,E 


Q9. - (Topic 6) 

Which Cisco Catalyst feature automatically disables the port in an operational PortFast upon receipt of a BPDU? 

A. BackboneFast 

B. UplinkFast 

C. Root Guard 

D. BPDU Guard 

E. BPDU Filter 

Answer: D 


Q10. - (Topic 4) 

Which characteristics are representative of a link-state routing protocol? (Choose three.) 

A. provides common view of entire topology 

B. exchanges routing tables with neighbors 

C. calculates shortest path 

D. utilizes event-triggered updates 

E. utilizes frequent periodic updates 

Answer: A,C,D