Testking guarantee that you will acquire certified absolutely together with the assistance of the authentic and precise materials. In case you make great achievements in the initial attempt, you will also choose Testking as your next certification exam practice materials supplier. Our customer support can keep within touch with you and giving you a helping hand timely whenever you get straight into troubles. It?¡¥s our duty and main target to stay up to your expectations and satisfaction. Our IT professors create great initiatives to create the particular Cisco Cisco exam questions and offer the verified answers. Together with the prefect answers, you can get a full and thorough understanding for that Cisco 200-125 exam. And getting certified isnt problem soon after you prepare yourself well.

2017 Apr 200-125 actual exam

Q61.  - (Topic 8)

Which two statements about IPv6 and routing protocols are true? (Choose two.)

A. Link-local addresses are used to form routing adjacencies.

B. OSPFv3 was developed to support IPv6 routing.

C. EIGRP, OSPF, and BGP are the only routing protocols that support IPv6.

D. Loopback addresses are used to form routing adjacencies.

E. EIGRPv3 was developed to support IPv6 routing.

Answer: A,B


Q62.  - (Topic 8)

Refer to the exhibit.

What is the result of setting the no login command?

A. Telnet access is denied.

B. Telnet access requires a new password at the first login.

C. Telnet access requires a new password.

D. no password is required for telnet access.

Answer: D


Q63.  - (Topic 8)

Refer to the exhibit.

While troubleshooting a switch, you executed the show interface port-channel 1 etherchannel command and it returned this output. Which information is provided by the Load value?

A. the percentage of use of the link

B. the preference of the link

C. the session count of the link

D. the number source-destination pairs on the link

Answer: D


Q64.  - (Topic 8)

What are three broadband wireless technologies? (Choose three.)

A. WiMax

B. satellite Internet

C. municipal Wi-Fi

D. site-to-site VPN

E. DSLAM

F. CMTS

Answer: A,B,C


Q65.  - (Topic 5)

The network administrator has been asked to give reasons for moving from IPv4 to IPv6. What are two valid reasons for adopting IPv6 over IPv4? (Choose two.)

A. no broadcast

B. change of source address in the IPv6 header

C. change of destination address in the IPv6 header

D. Telnet access does not require a password

E. autoconfiguration

F. NAT

Answer: A,E

Explanation:

IPv6 does not use broadcasts, and autoconfiguration is a feature of IPV6 that allows for hosts to automatically obtain an IPv6 address.


Up to the minute 200-125 actual test:

Q66.  - (Topic 8)

What is one requirement for interfaces to run IPv6?

A. An IPv6 address must be configured on the interface.

B. An IPv4 address must be configured.

C. Stateless autoconfiguration must be enabled after enabling IPv6 on the interface.

D. IPv6 must be enabled with the ipv6 enable command in global configuration mode.

Answer: A

Explanation: To use IPv6 on your router, you must, at a minimum, enable the protocol and assign IPv6 addresses to your interfaces.


Q67.  - (Topic 5)

What are three components that comprise the SNMP framework? (Choose three.)

A. MIB

B. agent

C. set

D. AES

E. supervisor

F. manager

Answer: A,B,F

Explanation:

The SNMP framework consists of three parts:

•An SNMP manager — The system used to control and monitor the activities of network devices using SNMP.

•An SNMP agent — The software component within the managed device that maintains the data for the device and reports these data, as needed, to managing systems. Cisco Nexus 1000V supports the agent and MIB. To enable the SNMP agent, you must define the relationship between the manager and the agent.

•A managed information base (MIB) — The collection of managed objects on the SNMP agent.

SNMP is defined in RFCs 3411 to 3418.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/nexus1000/sw/4_0_4_s_v_1_3/s ystem_management/configuration/guide/n1000v_system/n1000v_system_10snmp.html


Q68.  - (Topic 5)

Which statement describes the process of dynamically assigning IP addresses by the DHCP server?

A. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement.

B. Addresses are permanently assigned so that the hosts uses the same address at all times.

C. Addresses are assigned for a fixed period of time, at the end of the period, a new request for an address must be made.

D. Addresses are leased to hosts, which periodically contact the DHCP server to renew the lease.

Answer: D

Explanation:

The DHCP lifecycle consists of the following:

✑ Allocation: A client begins with no active lease, and hence, no DHCP-assigned address. It acquires a lease through a process of allocation.

✑ Reallocation: If a client already has an address from an existing lease, then when it reboots or starts up after being shut down, it will contact the DHCP server that granted it the lease to confirm the lease and acquire operating parameters. This is sometimes called reallocation; it is similar to the full allocation process but shorter.

✑ Normal Operation: Once a lease is active, the client functions normally, using its assigned IP address and other parameters during the “main part” of the lease. The client is said to be bound to the lease and the address.

✑ Renewal: After a certain portion of the lease time has expired, the client will attempt to contact the server that initially granted the lease, to renew the lease so it can keep using its IP address.

✑ Rebinding. If renewal with the original leasing server fails (because, for example, the server has been taken offline), then the client will try to rebind to any active DHCP server, trying to extend its current lease with any server that will allow it to do so.

✑ Release: The client may decide at any time that it no longer wishes to use the IP address it was assigned, and may terminate the lease, releasing the IP address.


Q69.  - (Topic 8)

R1# show running-config interface Loopback0

description ***Loopback***

ip address 192.168.1.1 255.255.255.255

ip ospf 1 area 0

!

interface Ethernet0/0

description **Connected to R1-LAN** ip address 10.10.110.1 255.255.255.0

ip ospf 1 area 0

!

interface Ethernet0/1

description **Connected to L2SW**

ip address 10.10.230.1 255.255.255.0

ip ospf hello-interval 25 ip ospf 1 area 0

!

router ospf 1

log-adjacency-changes

R2# show running-config R2

!

interface Loopback0 description **Loopback**

ip address 192.168.2.2 255.255.255.255

ip ospf 2 area 0

!

interface Ethernet0/0

description **Connected to R2-LAN**

ip address 10.10.120.1 255.255.255.0

ip ospf 2 area 0

!

interface Ethernet0/1

description **Connected to L2SW**

ip address 10.10.230.2 255.255.255.0

ip ospf 2 area 0

!

router ospf 2

log-adjacency-changes

R3# show running-config R3

username R6 password CISCO36

!

interface Loopback0 description **Loopback**

ip address 192.168.3.3 255.255.255.255

ip ospf 3 area 0

!

interface Ethernet0/0

description **Connected to L2SW**

ip address 10.10.230.3 255.255.255.0

ip ospf 3 area 0

!

interface Serial1/0

description **Connected to R4-Branch1 office** ip address 10.10.240.1 255.255.255.252

encapsulation ppp ip ospf 3 area 0

!

interface Serial1/1

description **Connected to R5-Branch2 office** ip address 10.10.240.5 255.255.255.252

encapsulation ppp

ip ospf hello-interval 50 ip ospf 3 area 0

!

interface Serial1/2

description **Connected to R6-Branch3 office** ip address 10.10.240.9 255.255.255.252

encapsulation ppp ip ospf 3 area 0

ppp authentication chap

!

router ospf 3

router-id 192.168.3.3

!

R4# show running-config R4

!

interface Loopback0 description **Loopback**

ip address 192.168.4.4 255.255.255.255

ip ospf 4 area 2

!

interface Ethernet0/0

ip address 172.16.113.1 255.255.255.0

ip ospf 4 area 2

!

interface Serial1/0

description **Connected to R3-Main Branch office** ip address 10.10.240.2 255.255.255.252

encapsulation ppp ip ospf 4 area 2

!

router ospf 4

log-adjacency-changes

R5# show running-config R5

!

interface Loopback0 description **Loopback**

ip address 192.168.5.5 255.255.255.255

ip ospf 5 area 0

!

interface Ethernet0/0

ip address 172.16.114.1 255.255.255.0

ip ospf 5 area 0

!

interface Serial1/0

description **Connected to R3-Main Branch office** ip address 10.10.240.6 255.255.255.252

encapsulation ppp ip ospf 5 area 0

!

router ospf 5

log-adjacency-changes

R6# show running-config R6

username R3 password CISCO36

!

interface Loopback0 description **Loopback**

ip address 192.168.6.6 255.255.255.255

ip ospf 6 area 0

!

interface Ethernet0/0

ip address 172.16.115.1 255.255.255.0

ip ospf 6 area 0

!

interface Serial1/0

description **Connected to R3-Main Branch office** ip address 10.10.240.10 255.255.255.252

encapsulation ppp ip ospf 6 area 0

ppp authentication chap

!

router ospf 6

router-id 192.168.3.3

!

An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R5 in the Branch2 office. What is causing the problem?

A. There is an area ID mismatch.

B. There is a PPP authentication issue; a password mismatch.

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch.

D. There is a missing network command in the OSPF process on R5.

Answer: C


Q70.  - (Topic 7)

Refer to the exhibit.

The two connected ports on the switch are not turning orange or green. What would be the most effective steps to troubleshoot this physical layer problem? (Choose three.)

A. Ensure that the Ethernet encapsulations match on the interconnected router and switch ports.

B. Ensure that cables A and B are straight-through cables.

C. Ensure cable A is plugged into a trunk port.

D. Ensure the switch has power.

E. Reboot all of the devices.

F. Reseat all cables.

Answer: B,D,F

Explanation:

The ports on the switch are not up indicating it is a layer 1 (physical) problem so we should check cable type, power and how they are plugged in.