It is impossible to pass Cisco 200 125 ccna exam without any help in the short term. Come to Testking soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco ccna 200 125 book practice questions. You will get a surprising result by our Rebirth CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) practice guides.

Q161.  - (Topic 8)

In which three ways is an IPv6 header simpler than an IPv4 header? (Choose three.)

A. Unlike IPv4 headers, IPv6 headers have a fixed length.

B. IPv6 uses an extension header instead of the IPv4 Fragmentation field.

C. IPv6 headers eliminate the IPv4 Checksum field.

D. IPv6 headers use the Fragment Offset field in place of the IPv4 Fragmentation field.

E. IPv6 headers use a smaller Option field size than IPv4 headers.

F. IPv6 headers use a 4-bit TTL field, and IPv4 headers use an 8-bit TTL field.

Answer: A,B,C


Q162.  - (Topic 3)

What are two enhancements that OSPFv3 supports over OSPFv2? (Choose two.)

A. It requires the use of ARP.

B. It can support multiple IPv6 subnets on a single link.

C. It supports up to 2 instances of OSPFv3 over a common link.

D. It routes over links rather than over networks.

Answer: B,D

Explanation:

Here is a list of the differences between OSPFv2 and OSPFv3:

✑ They use different address families (OSPFv2 is for IPv4-only, OSPFv3 can be used for IPv6-only or both protocols

✑ OSPFv3 introduces new LSA types

✑ OSPFv3 has different packet format

✑ OSPFv3 uses different flooding scope bits (U/S2/S1)

✑ OSPFv3 adjacencies are formed over link-local IPv6 communications

✑ OSPFv3 runs per-link rather than per-subnet

✑ OSPFv3 supports multiple instances on a single link, Interfaces can have multiple IPv6 addresses

✑ OSPFv3 uses multicast addresses FF02::5 (all OSPF routers), FF02::6 (all OSPF DRs)

✑ OSPFv3 Neighbor Authentication done with IPsec (AH)

✑ OSPFv2 Router ID (RID) must be manually configured, still a 32-bit number

Reference: http://www.networkworld.com/article/2225270/cisco-subnet/ospfv3-for-ipv4-and- ipv6.html


Q163.  - (Topic 5)

When a DHCP server is configured, which two IP addresses should never be assignable to

hosts? (Choose two.)

A. network or subnetwork IP address

B. broadcast address on the network

C. IP address leased to the LAN

D. IP address used by the interfaces

E. manually assigned address to the clients

F. designated IP address to the DHCP server

Answer: A,B

Explanation:

Network or subnetwork IP address (for example 11.0.0.0/8 or 13.1.0.0/16) and broadcast address (for example 23.2.1.255/24) should never be assignable to hosts. When try to assign these addresses to hosts, you will receive an error message saying that they can’t be assignable.


Q164.  - (Topic 5)

Which subnet mask would be appropriate for a network address range to be subnetted for up to eight LANs, with each LAN containing 5 to 26 hosts?

A. 0.0.0.240

B. 255.255.255.252

C. 255.255.255.0

D. 255.255.255.224

E. 255.255.255.240

Answer: D

Explanation:

For a class C network, a mask of 255.255.255.224 will allow for up to 8 networks with 32 IP addresses each (30 usable).


Q165.  - (Topic 7)

An administrator is trying to ping and telnet from SwitchC to RouterC with the results shown below.

Click the console connected to RouterC and issue the appropriate commands to answer the questions.

What would be the effect of issuing the command ip access-group 115 in on the s0/0/1 interface?

A. No host could connect to RouterC through s0/0/1.

B. Telnet and ping would work but routing updates would fail.

C. FTP, FTP-DATA, echo, and www would work but telnet would fail.

D. Only traffic from the 10.4.4.0 network would pass through the interface.

Answer: A

Explanation:

First let’s see what was configured on interface S0/0/1:


Q166.  - (Topic 3)

Refer to the exhibit.

When running EIGRP, what is required for RouterA to exchange routing updates with RouterC?

A. AS numbers must be changed to match on all the routers

B. Loopback interfaces must be configured so a DR is elected

C. The no auto-summary command is needed on Router A and Router C

D. Router B needs to have two network statements, one for each connected network

Answer: A

Explanation:

This question is to examine the understanding of the interaction between EIGRP routers. The following information must be matched so as to create neighborhood.

EIGRP routers to establish, must match the following information:

1. AS Number;

2. K value.


Q167.  - (Topic 7)

What are the three things that the Netflow uses to consider the traffic to be in a same flow? (Choose three)

A. IP address

B. Interface name

C. Port numbers

D. L3 protocol type

E. MAC address

Answer: A,C,D

Explanation:

What is an IP Flow?

Each packet that is forwarded within a router or switch is examined for a set of IP packet attributes. These attributes are the IP packet identity or fingerprint of the packet and determine if the packet is unique or similar to other packets.

Traditionally, an IP Flow is based on a set of 5 and up to 7 IP packet attributes. IP Packet attributes used by NetFlow:

+ IP source address

+ IP destination address

+ Source port

+ Destination port

+ Layer 3 protocol type

+ Class of Service

+ Router or switch interface


Q168.  - (Topic 7)

Scenario

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1, R2, and R3 with serial links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and SW2 are also connected to the routers R4 and R5.

The EIGRP routing protocol is configured.

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various routers.

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues.

Study the following output taken on R1: R1# Ping 10.5.5.55 source 10.1.1.1 Type escape sequence to abort.

Sending 5, 100-byte ICMP Echos to 10.5.5.55, timeout is 2 seconds:

Packet sent with a source address of 10.1.1.1

…….

Success rate is 0 percent (0/5) Why are the pings failing?

A. The network statement is missing on R5.

B. The loopback interface is shut down on R5.

C. The network statement is missing on R1.

D. The IP address that is configured on the Lo1 interface on R5 is incorrect.

Answer: C

Explanation:

R5 does not have a route to the 10.1.1.1 network, which is the loopback0 IP address of R1. When looking at the EIGRP configuration on R1, we see that the 10.1.1.1 network statement is missing on R1.