we provide Best Quality Cisco ccna 200 125 pdf training which are the best for clearing 200 125 cisco test, and to get certified by Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0). The ccna 200 125 book Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 200 125 ccna pdf exam. Crack your Cisco 200 125 ccna book Exam with latest dumps, guaranteed!

Q121.  - (Topic 3)

Refer to the graphic.

A static route to the 10.5.6.0/24 network is to be configured on the HFD router. Which commands will accomplish this? (Choose two.)

A. HFD(config)# ip route 10.5.6.0 0.0.0.255 fa0/0

B. HFD(config)# ip route 10.5.6.0 0.0.0.255 10.5.4.6

C. HFD(config)# ip route 10.5.6.0 255.255.255.0 fa0/0

D. HFD(config)# ip route 10.5.6.0 255.255.255.0 10.5.4.6

E. HFD(config)# ip route 10.5.4.6 0.0.0.255 10.5.6.0

F. HFD(config)# ip route 10.5.4.6 255.255.255.0 10.5.6.0

Answer: C,D

Explanation:

The simple syntax of static route:

ip route destination-network-address subnet-mask {next-hop-IP-address | exit-interface}

+ destination-network-address: destination network address of the remote network

+ subnet mask: subnet mask of the destination network

+ next-hop-IP-address: the IP address of the receiving interface on the next-hop router

+ exit-interface: the local interface of this router where the packets will go out In the statement “ip route 10.5.6.0 255.255.255.0 fa0/0:

+ 10.5.6.0 255.255.255.0: the destination network

+fa0/0: the exit-interface


Q122.  - (Topic 3)

Which command reveals the last method used to powercycle a router?

A. show reload

B. show boot

C. show running-config

D. show version

Answer: D

Explanation:

The “show version” command can be used to show the last method to powercycle (reset) a router.


Q123.  - (Topic 5)

How does a DHCP server dynamically assign IP addresses to hosts?

A. Addresses are permanently assigned so that the host uses the same address at all times.

B. Addresses are assigned for a fixed period of time. At the end of the period, a new request for an address must be made, and another address is then assigned.

C. Addresses are leased to hosts. A host will usually keep the same address by periodically contacting the DHCP server to renew the lease.

D. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement.

Answer: C

Explanation:

DHCP works in a client/server mode and operates like any other client/server relationship. When a PC connects to a DHCP server, the server assigns or leases an IP address to that PC. The PC connects to the network with that leased IP address until the lease expires. The host must contact the DHCP server periodically to extend the lease. This lease mechanism ensures that hosts that move or power off do not hold onto addresses that they do not need. The DHCP server returns these addresses to the address pool and reallocates them as necessary.


Q124.  - (Topic 4)

What is the result of issuing the frame-relay map ip 192.168.1.2 202 broadcast command?

A. defines the destination IP address that is used in all broadcast packets on DCLI 202

B. defines the source IP address that is used in all broadcast packets on DCLI 202

C. defines the DLCI on which packets from the 192.168.1.2 IP address are received

D. defines the DLCI that is used for all packets that are sent to the 192.168.1.2 IP address

Answer: D

Explanation:

This command identifies the DLCI that should be used for all packets destined to the 192.168.1.2 address. In this case, DLCI 202 should be used.


Q125.  - (Topic 8)

Which method does a connected trunk port use to tag VLAN traffic?

A. IEEE 802 1w

B. IEEE 802 1D

C. IEEE 802 1Q

D. IEEE 802 1p

Answer: C

Explanation:

http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/lan-switching/8021q/17056-741-4.html


Q126.  - (Topic 8)

Refer to the exhibit.

You have discovered that computers on the 192 168 10 0/24 network can ping their default gateway, but they cannot connect to any resources on a remote network Which reason for the problem is most likely true?

A. The 192.168.12 0/24 network is missing from OSPF

B. The OSPF process ID is incorrect

C. The OSPF area number is incorrect.

D. An ARP table entry is missing for 192.168.10.0.

E. A VLAN number is incorrect for 192.168.10.0.

Answer: C


Q127.  - (Topic 5)

Which three are characteristics of an IPv6 anycast address? (Choose three.)

A. one-to-many communication model

B. one-to-nearest communication model

C. any-to-many communication model

D. a unique IPv6 address for each device in the group

E. the same address for multiple devices in the group

F. delivery of packets to the group interface that is closest to the sending device

Answer: B,E,F

Explanation:

A new address type made specifically for IPv6 is called the Anycast Address. These IPv6 addresses are global addresses, these addresses can be assigned to more than one interface unlike an IPv6 unicast address. Anycast is designed to send a packet to the nearest interface that is a part of that anycast group.

The sender creates a packet and forwards the packet to the anycast address as the destination address which goes to the nearest router. The nearest router or interface is found by using the metric of a routing protocol currently running on the network. However in a LAN setting the nearest interface is found depending on the order the neighbors were learned. The anycast packet in a LAN setting forwards the packet to the neighbor it learned about first.


Q128.  - (Topic 3)

Which command would you use on a Cisco router to verify the Layer 3 path to a host?

A. tracert address

B. traceroute address

C. telnet address

D. ssh address

Answer: B

Explanation:

In computing, traceroute is a computer network diagnostic tool for displaying the route (path) and measuring transit delays of packets across an Internet Protocol (IP) network. The history of the route is recorded as the round-trip times of the packets received from each successive host (remote node) in the route (path); the sum of the mean times in each hop indicates the total time spent to establish the connection. Traceroute proceeds unless all (three) sent packets are lost more than twice, then the connection is lost and the route cannot be evaluated. Ping, on the other hand, only computes the final round-trip times from the destination point.


Q129. DRAG DROP - (Topic 3)

Drag the Cisco default administrative distance to the appropriate routing protocol or route. (Not all options are used.)

Answer:


Q130.  - (Topic 8)

Which type of device can be replaced by the use of subinterfaces for VLAN routing?

A. Layer 2 bridge

B. Layer 2 switch

C. Layer 3 switch

D. router

Answer: C