Printable of 300-115 pdf exam materials and cram for Cisco certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 300-115 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco IP Switched Networks exam Today!

2016 May 300-115 Study Guide Questions:

Q1. Which VLAN range is eligible to be pruned when a network engineer enables VTP pruning on a switch?

A. VLANs 1-1001

B. VLANs 1-4094

C. VLANs 2-1001

D. VLANs 2-4094

Answer: C


Q2. A network engineer changed the port speed and duplex setting of an existing EtherChannel bundle that uses the PAgP protocol. Which statement describes what happens to all ports in the bundle?

A. PAgP changes the port speed and duplex for all ports in the bundle.

B. PAgP drops the ports that do not match the configuration.

C. PAgP does not change the port speed and duplex for all ports in the bundle until the switch is rebooted.

D. PAgP changes the port speed but not the duplex for all ports in the bundle.

Answer: A


Q3. Refer to the exhibit.


When a network administrator is attempting an SSH connection to the device, in which order does the device check the login credentials?

A. RADIUS server, local username, line password

B. RADIUS server, line password, local username

C. Line password, local username, RADIUS server

D. Line password, RADIUS server, local username

Answer: A


Q4. What happens on a Cisco switch that runs Cisco IOS when an RSTP-configured switch receives 802.1d BPDU?

A. 802.1d does not understand RSTP BPDUs because they are different versions, but when a RSTP switch receives an 802.1d BPDU, it responds with an 802.1d BPDU and eventually the two switches run 802.1d to communicate.

B. 802.1d understands RSTP BPDUs because they are the same version, but when a RSTP switch receives a 802.1d BPDU, it responds with a 802.1d BPDU and eventually the two switches run 802.1d to communicate.

C. 802.1d does not understand RSTP BPDUs because they are different versions, but when a RSTP switch receives a 802.1d BPDU, it does not respond with a 802.1d BPDU.

D. 802.1d understands RSTP BPDUs because they are the same version, but when a RSTP switch receives a 802.1d BPDU, it does not respond with a 802.1d BPDU and eventually the two switches run 802.1d to communicate.

Answer: A


Q5. What is the size of the VLAN field inside an 802.1q frame?

A. 8-bit

B. 12-bit

C. 16-bit

D. 32-bit

Answer: B


300-115 exam guide

Avant-garde ccnp 300-115 cbt nuggets kickass:

Q6. which feature is automatically enabled when a voice VLAN is configured, but not automatically disabled when a voice VLAN is removed?

A. portfast

B. port-security

C. spanning tree

D. storm control

Answer: A


Q7. An access switch has been configured with an EtherChannel port. After configuring SPAN to monitor this port, the network administrator notices that not all traffic is being replicated to the management server. What is a cause for this issue?

A. VLAN filters are required to ensure traffic mirrors effectively.

B. SPAN encapsulation replication must be enabled to capture EtherChannel destination traffic.

C. The port channel can be used as a SPAN source, but not a destination.

D. RSPAN must be used to capture EtherChannel bidirectional traffic.

Answer: C


Q8. Which statement about restrictions for multichassis LACP is true?

A. It is available only on a Cisco Catalyst 6500 Series chassis.

B. It does not support 1Gb links.

C. Converting a port channel to mLACP can cause a service disruption.

D. It is not available in VSS.

Answer: C


Q9. A new network that consists of several switches has been connected together via trunking interfaces. If all switches currently have the default VTP domain name "null", which statement describes what happens when a domain name is configured on one of the switches?

A. The switch with the non-default domain name restores back to "null" upon reboot.

B. Switches with higher revision numbers does not accept the new domain name.

C. VTP summary advertisements are sent out of all ports with the new domain name.

D. All other switches with the default domain name become VTP clients.

Answer: C


Q10. When you configure a private VLAN, which type of port must you configure the gateway router port as?

A. promiscuous port

B. isolated port

C. community port

D. access port

Answer: A


300-115 practice exam

Verified ccnp switch 300-115 pdf:

Q11. A network engineer is installing a switch for temporary workers to connect to. The engineer does not want this switch participating in Spanning Tree with the rest of the network; however, end user connectivity is still required. Which spanning-tree feature accomplishes this?

A. BPDUblock

B. BPDUfilter

C. BPDUignore

D. BPDUguard

E. BPDUdisable

Answer: B


Q12. Refer to the exhibit.


Why would the switch be considered as a root bridge?

A. The bridge priority is 1 and all ports are forwarding.

B. The switch priority for VLAN 1 and the macro specifies "This Bridge is the root".

C. The bridge priority is 128.19 and all ports are forwarding.

D. The switch priority value is zero, it has the lowest priority value for VLAN 1.

Answer: D


Q13. What is the maximum number of switches that can be stacked using Cisco StackWise?

A. 4

B. 5

C. 8

D. 9

E. 10

F. 13

Answer: D


Q14. Which four LACP components are used to determine which hot-standby links become active after an interface failure within an EtherChannel bundle? (Choose four.)

A. LACP system priority

B. LACP port priority

C. interface MAC address

D. system ID

E. port number

F. hot-standby link identification number

G. interface bandwidth

Answer: ABDE


Q15. The network manager has requested that several new VLANs (VLAN 10, 20, and 30) are allowed to traverse the switch trunk interface. After the command switchport trunk allowed vlan 10,20,30 is issued, all other existing VLANs no longer pass traffic over the trunk. What is the root cause of the problem?

A. The command effectively removed all other working VLANs and replaced them with the new VLANs.

B. VTP pruning removed all unused VLANs.

C. ISL was unable to encapsulate more than the already permitted VLANs across the trunk.

D. Allowing additional VLANs across the trunk introduced a loop in the network.

Answer: A


Q16. after configuring new data VLANs 1020 through 1030 on the VTP server, a network engineer notices that none of the VTP clients are receiving the updates. What is the problem?

A. The VTP server must be reloaded.

B. The VTP version number must be set to version 3.

C. After each update to the VTP server, it takes up to 4 hours propagate.

D. VTP must be stopped and restarted on the server.

E. Another switch in the domain has a higher revision number than the server.

Answer: B