You can discover the theoretical understanding by the Pdf files and practice the practical simulation questions by simply test serp. Both ones are totally free downloadable if you buy them in Actualtests. In addition, youll be able to take a quiz ahead of buying our exam products in Actualtests web. We encourage you to definitely be confident concerning our Cisco 300-115 practice resources. The large passing ratio is a proof with regard to our high-quality exam demos. Numerous candidates have handed the Cisco Cisco exam below the aid of the Cisco training materials. However, if you accomplish fail to apparent the exam, all of us are able to give the paying fees back. Or youll be able to order an additional Cisco Cisco 300-115 exam products that happen to be the same benefit.

2017 Mar 300-115 exams

Q1. What is the maximum number of switches that can be stacked using Cisco StackWise?

A. 4

B. 5

C. 8

D. 9

E. 10

F. 13

Answer: D


Q2. A server with a statically assigned IP address is attached to a switch that is provisioned for DHCP snooping. For more protection against malicious attacks, the network team is considering enabling dynamic ARP inspection alongside DHCP snooping. Which solution ensures that the server maintains network reachability in the future?

A. Disable DHCP snooping information option.

B. Configure a static DHCP snooping binding entry on the switch.

C. Trust the interface that is connected to the server with the ip dhcp snooping trust command.

D. Verify the source MAC address of all untrusted interfaces with ip dhcp snooping verify mac-address command.

Answer: B


Q3.  a network engineer is extending a LAN segment between two geographically separated data centers. Which enhancement to a spanning-tree design prevents unnecessary traffic

from crossing the extended LAN segment?

A. Modify the spanning-tree priorities to dictate the traffic flow.

B. Create a Layer 3 transit VLAN to segment the traffic between the sites.

C. Use VTP pruning on the trunk interfaces.

D. Configure manual trunk pruning between the two locations.

Answer: C


Q4. While troubleshooting a network outage, a network engineer discovered an unusually high level of broadcast traffic coming from one of the switch interfaces. Which option decreases consumption of bandwidth used by broadcast traffic?

A. storm control

B. SDM routing

C. Cisco IOS parser

D. integrated routing and bridging

E. Dynamic ARP Inspection

Answer: A


Q5. Which statement describes what happens when a switch enters dual active recovery mode?

A. The switch shuts down and waits for the VSL link to be restored before sending traffic.

B. All interfaces are shut down in the formerly active virtual switch member, but the new active virtual switch forwards traffic on all links.

C. The switch continues to forward traffic out all links and enables spanning tree on VSL link and all other links to prevent loops.

D. The VSS detects which system was last in active state and shuts down the other switch.

Answer: B


Renew 300-115 free draindumps:

Q6. Refer to the exhibit.

Which EtherChannel negotiation protocol is configured on the interface f0/13 – f0/15?

A. Link Combination Control Protocol

B. Port Aggregation Protocol

C. Port Combination Protocol

D. Link Aggregation Control Protocol

Answer: B


Q7. Which command would a network engineer apply to error-disable a switchport when a packet-storm is detected?

A. router(config-if)#storm-control action shutdown

B. router(config-if)#storm-control action trap

C. router(config-if)#storm-control action error

D. router(config-if)#storm-control action enable

Answer: A


Q8. Which option describes a limitation of LLDP?

A. LLDP cannot provide information about VTP.

B. LLDP does not support TLVs.

C. LLDP can discover only Windows servers.

D. LLDP can discover up to two devices per port.

Answer: A


Q9. Refer to the exhibit.

What is the result of the SPAN configuration on a Cisco switch?

A. Configure a SPAN session to monitor the received traffic on interface g0/4 only for VLAN 3.

B. Configure a SPAN session to monitor the received traffic on interface g0/4 for all VLANs except VLAN 3.

C. Configure a SPAN session to monitor the received traffic on interface g0/5 only for VLAN 3.

D. Configure a SPAN session to monitor the received traffic on interface g0/5 for all VLANs except VLAN 3.

Answer: A


Q10. What is the size of the VLAN field inside an 802.1q frame?

A. 8-bit

B. 12-bit

C. 16-bit

D. 32-bit

Answer: B