Act now and download your Cisco 9tut ccnp switch 300 115 test today! Do not waste time for the worthless Cisco examcollection 300 115 tutorials. Download Refresh Cisco Implementing Cisco IP Switched Networks exam with real questions and answers and begin to learn Cisco ccnp 300 115 pdf with a classic professional.

Q81. Which command correctly configures standby tracking for group 1 using the default decrement priority value?

A. standby 1 track 100

B. standby 1 track 100 decrement 1

C. standby 1 track 100 decrement 5

D. standby 1 track 100 decrement 20

Answer: A


Q82. what percentage of bandwidth is reduced when a stack cable is broken?

A. 0

B. 25

C. 50

D. 75

E. 100

Answer: C


Q83. A network engineer configured an Ethernet switch using these commands. Switchone(config) # Spanning-tree portfast bpdufilter default

Which statement about the spanning-tree portfast feature on the switch is true?

A. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port goes through the spanning-tree listening, learning, and forwarding states.

B. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port does not go through the spanning-tree listening, learning, and forwarding states.

C. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port is shut down immediately.

D. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port goes into the spanning- tree inconsistent state.

Answer: A


Q84. Which technique allows specific VLANs to be strictly permitted by the administrator?

A. VTP pruning

B. transparent bridging

C. trunk allowed VLANs

D. VLAN access-list

E. L2P tunneling

Answer: C


Q85. A network engineer is installing a switch for temporary workers to connect to. The engineer does not want this switch participating in Spanning Tree with the rest of the network; however, end user connectivity is still required. Which spanning-tree feature accomplishes this?

A. BPDUblock

B. BPDUfilter

C. BPDUignore

D. BPDUguard

E. BPDUdisable

Answer: B


Q86. A manager tells the network engineer to permit only certain VLANs across a specific trunk interface. Which option can be configured to accomplish this?

A. allowed VLAN list

B. VTP pruning

C. VACL

D. L2P tunneling

Answer: A


Q87. What is the default interval at which Cisco devices send Cisco Discovery Protocol advertisements?

A. 30 seconds

B. 60 seconds

C. 120 seconds

D. 300 seconds

Answer: B


Q88. For security reasons, the IT manager has prohibited users from dynamically establishing trunks with their associated upstream switch. Which two actions can prevent interface trunking? (Choose two.)

A. Configure trunk and access interfaces manually.

B. Disable DTP on a per interface basis.

C. Apply BPDU guard and BPDU filter.

D. Enable switchport block on access ports.

Answer: A,B