Cause all that matters here is passing the Cisco cisco 300 115 exam. Cause all that you need is a high score of ccnp switch 300 115 Implementing Cisco IP Switched Networks exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection ccnp 300 115 pdf exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

Q31. When you configure a private VLAN, which type of port must you configure the gateway router port as?

A. promiscuous port

B. isolated port

C. community port

D. access port

Answer: A


Q32. A network engineer wants to ensure Layer 2 isolation of customer traffic using a private VLAN. Which configuration must be made before the private VLAN is configured?

A. Disable VTP and manually assign VLANs.

B. Ensure all switches are configured as VTP server mode.

C. Configure VTP Transparent Mode.

D. Enable VTP version 3.

Answer: C


Q33. Which option is a possible cause for an errdisabled interface?

A. routing loop

B. cable unplugged

C. STP loop guard

D. security violation

Answer: D


Q34. Which statement about using EtherChannel on Cisco IOS switches is true?

A. A switch can support up to eight compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 800 Mbps only for Fast EtherChannel or 8 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

B. A switch can support up to 10 compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 1000 Mbps only for Fast EtherChannel or 8 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

C. A switch can support up to eight compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 800 Mbps only for Fast EtherChannel or 16 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

D. A switch can support up to 10 compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 1000 Mbps only for Fast EtherChannel or 10 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

Answer: A


Q35. When you design a switched network using VTPv2, how many VLANs can be used to carry user traffic?

A. 1000

B. 1001

C. 1024

D. 2048

E. 4095

F. 4096

Answer: B


Q36. To follow the Layer 2 switching guidelines, a network engineer decides to create a separate spanning tree for every group of 10 VLANs. Which version of spanning tree is appropriate to meet the company policy?

A. MST

B. PVST+

C. RSTP

D. RPVST+

E. STP

Answer: A


Q37. Refer to the exhibit.

How many bytes are added to each frame as a result of the configuration?

A. 4-bytes except the native VLAN

B. 8-bytes except the native VLAN

C. 4-bytes including native VLAN

D. 8-bytes including native VLAN

Answer: A


Q38. In which portion of the frame is the 802.1q header found?

A. within the Ethernet header

B. within the Ethernet payload

C. within the Ethernet FCS

D. within the Ethernet source MAC address

Answer: A


Q39. Which VRRP router is responsible for forwarding packets that are sent to the IP addresses of the virtual router?

A. virtual router master

B. virtual router backup

C. virtual router active

D. virtual router standby

Answer: A


Q40. Interface FastEthernet0/1 is configured as a trunk interface that allows all VLANs. This command is configured globally:

monitor session 2 filter vlan 1 - 8, 39, 52

What is the result of the implemented command?

A. All VLAN traffic is sent to the SPAN destination interface.

B. Traffic from VLAN 4 is not sent to the SPAN destination interface.

C. Filtering a trunked SPAN port effectively disables SPAN operations for all VLANs.

D. The trunk's native VLAN must be changed to something other than VLAN 1.

E. Traffic from VLANs 1 to 8, 39, and 52 is replicated to the SPAN destination port.

Answer: E