Cause all that matters here is passing the Cisco cisco 300 115 exam. Cause all that you need is a high score of ccnp switch 300 115 Implementing Cisco IP Switched Networks exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection ccnp 300 115 pdf exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

Q1. Which statement about Cisco Discovery Protocol configuration on a Cisco switch is true?

A. CDP is enabled by default and can be disabled globally with the command no cdp run.

B. CDP is disabled by default and can be enabled globally with the command cdp enable.

C. CDP is enabled by default and can be disabled globally with the command no cdp enable.

D. CDP is disabled by default and can be enabled globally with the command cdp run.

Answer: A


Q2. RSPAN has been configured on a Cisco Catalyst switch; however, traffic is not being replicated to the remote switch. Which type of misconfiguration is a cause?

A. The RSPAN designated VLAN is missing the remote span command.

B. The local and remote RSPAN switches are configured using different session IDs.

C. The local RSPAN switch is replicating only Rx traffic to the remote switch.

D. The local switch is overloaded with the amount of sourced traffic that must be replicated to the remote switch.

Answer: A


Q3. Which portion of AAA looks at what a user has access to?

A. authorization

B. authentication

C. accounting

D. auditing

Answer: A


Q4. A switch is added into the production network to increase port capacity. A network engineer is configuring the switch for DHCP snooping and IP Source Guard, but is unable to configure ip verify source under several of the interfaces. Which option is the cause of the problem?

A. The local DHCP server is disabled prior to enabling IP Source Guard.

B. The interfaces are configured as Layer 3 using the no switchport command.

C. No VLANs exist on the switch and/or the switch is configured in VTP transparent mode.

D. The switch is configured for sdm prefer routing as the switched database management template.

E. The configured SVIs on the switch have been removed for the associated interfaces.

Answer: B


Q5. What is the default interval at which Cisco devices send Cisco Discovery Protocol advertisements?

A. 30 seconds

B. 60 seconds

C. 120 seconds

D. 300 seconds

Answer: B


Q6. Which database is used to determine the validity of an ARP packet based on a valid IP-to- MAC address binding?

A. DHCP snooping database

B. dynamic ARP database

C. dynamic routing database

D. static ARP database

Answer: A


Q7. Which four LACP components are used to determine which hot-standby links become active after an interface failure within an EtherChannel bundle? (Choose four.)

A. LACP system priority

B. LACP port priority

C. interface MAC address

D. system ID

E. port number

F. hot-standby link identification number

G. interface bandwidth

Answer: ABDE


Q8. Which statement describes what happens when a port configured with root guard receives a superior BPDU?

A. The port goes into errdisabled state and stops forwarding traffic.

B. The port goes into BPDU-inconsistent state and stops forwarding traffic.

C. The port goes into loop-inconsistent state and stops forwarding traffic.

D. The port goes into root-inconsistent state and stops forwarding traffic.

Answer: D


Q9. The network manager has requested that several new VLANs (VLAN 10, 20, and 30) are allowed to traverse the switch trunk interface. After the command switchport trunk allowed vlan 10,20,30 is issued, all other existing VLANs no longer pass traffic over the trunk. What is the root cause of the problem?

A. The command effectively removed all other working VLANs and replaced them with the new VLANs.

B. VTP pruning removed all unused VLANs.

C. ISL was unable to encapsulate more than the already permitted VLANs across the trunk.

D. Allowing additional VLANs across the trunk introduced a loop in the network.

Answer: A


Q10. Refer to the exhibit.

All ports are members of VLAN 10. Considering the default cost of upstream bridges to the root bridge is equal, which option will be the new root port for VLAN 10?

A. interface f0/13

B. interface f0/14

C. interface f0/15

D. interface f0/21

Answer: D