Cause all that matters here is passing the Cisco cisco 300 115 exam. Cause all that you need is a high score of ccnp routing and switching switch 300 115 official cert guide Implementing Cisco IP Switched Networks exam. The only one thing you need to do is downloading Exambible 300 115 switch exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

Q41. A network engineer tries to configure storm control on an EtherChannel bundle. What is the result of the configuration?

A. The storm control settings will appear on the EtherChannel, but not on the associated physical ports.

B. The configuration will be rejected because storm control is not supported for EtherChannel.

C. The storm control configuration will be accepted, but will only be present on the physical interfaces.

D. The settings will be applied to the EtherChannel bundle and all associated physical interfaces.

Answer: D


Q42. After an EtherChannel is configured between two Cisco switches, interface port channel 1 is in the down/down state. Switch A is configured with channel-group 1 mode active, while Switch B is configured with channel-group 1 mode desirable. Why is the EtherChannel bundle not working?

A. The switches are using mismatched EtherChannel negotiation modes.

B. The switch ports are not configured in trunking mode.

C. LACP priority must be configured on both switches.

D. The channel group identifier must be different for Switch A and Switch B.

Answer: A


Q43. To follow the Layer 2 switching guidelines, a network engineer decides to create a separate spanning tree for every group of 10 VLANs. Which version of spanning tree is appropriate to meet the company policy?

A. MST

B. PVST+

C. RSTP

D. RPVST+

E. STP

Answer: A


Q44. Refer to the exhibit.

How can the traffic that is mirrored out the GigabitEthernet0/48 port be limited to only traffic that is received or transmitted in VLAN 10 on the GigabitEthernet0/1 port?

A. Change the configuration for GigabitEthernet0/48 so that it is a member of VLAN 10.

B. Add an access list to GigabitEthernet0/48 to filter out traffic that is not in VLAN 10.

C. Apply the monitor session filter globally to allow only traffic from VLAN 10.

D. Change the monitor session source to VLAN 10 instead of the physical interface.

Answer: C


Q45. A network engineer must implement Ethernet links that are capable of transporting frames and IP traffic for different broadcast domains that are mutually isolated. Consider that this is a multivendor environment. Which Cisco IOS switching feature can be used to achieve the task?

A. PPP encapsulation with a virtual template

B. Link Aggregation Protocol at the access layer

C. dot1q VLAN trunking

D. Inter-Switch Link

Answer: C


Q46. after UDLD is implemented, a Network Administrator noticed that one port stops receiving UDLD packets. This port continues to reestablish until after eight failed retries. The port then transitions into the errdisable state. Which option describes what causes the port to go into the errdisable state?

A. Normal UDLD operations that prevent traffic loops.

B. UDLD port is configured in aggressive mode.

C. UDLD is enabled globally.

D. UDLD timers are inconsistent.

Answer: B


Q47. A network is running VTPv2. After verifying all VTP settings, the network engineer notices that the new switch is not receiving the list of VLANs from the server. Which action resolves this problem?

A. Reload the new switch.

B. Restart the VTP process on the new switch.

C. Reload the VTP server.

D. Verify connected trunk ports.

Answer: D


Q48. For security reasons, the IT manager has prohibited users from dynamically establishing trunks with their associated upstream switch. Which two actions can prevent interface trunking? (Choose two.)

A. Configure trunk and access interfaces manually.

B. Disable DTP on a per interface basis.

C. Apply BPDU guard and BPDU filter.

D. Enable switchport block on access ports.

Answer: A,B


Q49. What is the maximum number of 10 Gigabit Ethernet connections that can be utilized in an EtherChannel for the virtual switch link?

A. 4

B. 6

C. 8

D. 12

Answer: C


Q50. What is the default value for the errdisable recovery interval in a Cisco switch?

A. 30 seconds

B. 100 seconds

C. 300 seconds

D. 600 seconds

Answer: C