Exam Code: cbt nuggets ccnp switch 300 115 download (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco IP Switched Networks
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass ccnp 300 115 dumps Exam.

Q71. what percentage of bandwidth is reduced when a stack cable is broken?

A. 0

B. 25

C. 50

D. 75

E. 100

Answer: C


Q72. refer to the exhibit.

f1/0 and f1/1 have the same end-to-end path cost to the designated bridge. Which action is needed to modify the Layer 2 spanning-tree network so that traffic for PC1 VLAN from switch SW3 uses switchport f1/1 as a primary port?

A. Modify the spanning-tree port-priority on SW1 f1/1 to 0 and f1/0 to 16.

B. Modify the spanning-tree port-priority on SW1 f1/1 to 16 and f1/0 to 0.

C. Modify the spanning-tree port-priority on SW2 f1/1 to 0 and f1/0 to 16.

D. Modify the spanning-tree port-priority on SW2 f1/1 to 16 and f1/0 to 0.

Answer: C


Q73. When you configure a private VLAN, which type of port must you configure the gateway router port as?

A. promiscuous port

B. isolated port

C. community port

D. access port

Answer: A


Q74. Refer to the exhibit.

A network engineer wants to analyze all incoming and outgoing packets for an interface that is connected to an access switch. Which three items must be configured to mirror traffic to a packet sniffer that is connected to the distribution switch? (Choose three.)

A. A monitor session on the distribution switch with a physical interface as the source and the remote SPAN VLAN as the destination

B. A remote SPAN VLAN on the distribution and access layer switch

C. A monitor session on the access switch with a physical interface source and the remote SPAN VLAN as the destination

D. A monitor session on the distribution switch with a remote SPAN VLAN as the source and physical interface as the destination

E. A monitor session on the access switch with a remote SPAN VLAN source and the physical interface as the destination

F. A monitor session on the distribution switch with a physical interface as the source and a physical interface as the destination

Answer: BCD


Q75. Which technique automatically limits VLAN traffic to only the switches that require it?

A. access lists

B. DTP in nonegotiate

C. VTP pruning

D. PBR

Answer: C


Q76. Which VTP mode is needed to configure an extended VLAN, when a switch is configured to use VTP versions 1 or 2?

A. transparent

B. client

C. server

D. Extended VLANs are only supported in version 3 and not in versions 1 or 2.

Answer: D


Q77. After reviewing UDLD status on switch ports, an engineer notices that the." Which statement describes what this indicates about the status of the port?

A. The port is fully operational and no known issues are detected.

B. The bidirectional status of "unknown" indicates that the port will go into the disabled state because it stopped receiving UDLD packets from its neighbor.

C. UDLD moved into aggressive mode after inconsistent acknowledgements were detected.

D. The UDLD port is placed in the "unknown" state for 5 seconds until the next UDLD packet is received on the interface.

Answer: A


Q78. An EtherChannel bundle has been established between a Cisco switch and a corporate web server. The network administrator noticed that only one of the EtherChannel links is being utilized to reach the web server. What should be done on the Cisco switch to allow for better EtherChannel utilization to the corporate web server?

A. Enable Cisco Express Forwarding to allow for more effective traffic sharing over the EtherChannel bundle.

B. Adjust the EtherChannel load-balancing method based on destination IP addresses.

C. Disable spanning tree on all interfaces that are participating in the EtherChannel bundle.

D. Use link-state tracking to allow for improved load balancing of traffic upon link failure to the server.

E. Adjust the EtherChannel load-balancing method based on source IP addresses.

Answer: E


Q79. Which statement about restrictions for multichassis LACP is true?

A. It is available only on a Cisco Catalyst 6500 Series chassis.

B. It does not support 1Gb links.

C. Converting a port channel to mLACP can cause a service disruption.

D. It is not available in VSS.

Answer: C


Q80. Refer to the exhibit.

Which option describes the reason for this message in a GLBP configuration?

A. Unavailable GLBP active forwarder

B. Incorrect GLBP IP address

C. HSRP configured on same interface as GLBP

D. Layer 2 loop

Answer: D