It is more faster and easier to pass the Cisco 400-101 exam by using Tested Cisco CCIE Routing and Switching (v5.0) questuins and answers. Immediate access to the Latest 400-101 Exam and find the same core area 400-101 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Nov ccie pdf download:

Q181. Which protocol is the encapsulating protocol for mtrace packets? 

A. ICMP 

B. IGMP 

C. PIM 

D. GRE 

Answer:

Explanation: 

“mtrace” is a diagnostic tool to trace the multicast path from a specified source to a destination for a multicast group. It runs over IGMP protocol. Mtrace uses any information available to it to determine a previous hop to forward the trace towards the source. 

Reference: http://www.brocade.com/downloads/documents/html_product_manuals/NI_05500c_MULTI CAST/wwhelp/wwhimpl/common/html/wwhelp.htm#context=NI_MCAST&file=IP_Multicast. 3.04.html 


Q182. Refer to the exhibit. 

Which two statements about the output are true? (Choose two.) 

A. It indicates that prefix aggregation cache export is enabled on the device. 

B. It was obtained with the show ip cache flow command. 

C. It indicates that the device is using NetFlow version 5. 

D. It indicates that the flows are being sent to a destination using an RFC1918 address. 

Answer: C,D 

Explanation: 

C. The fourth line shows that Version 5 is being used. 

D. The third line shows that the destination server is 10.5.206.250, which of course is a private, RFC 1918 address. 


Q183. What is the goal of Unicast Reverse Path Forwarding? 

A. to verify the reachability of the destination address in forwarded packets 

B. to help control network congestion 

C. to verify the reachability of the destination address in multicast packets 

D. to verify the reachability of the source address in forwarded packets 

Answer:

Explanation: 

Network administrators can use Unicast Reverse Path Forwarding (Unicast RPF) to help limit the malicious traffic on an enterprise network. This security feature works by enabling a router to verify the reachability of the source address in packets being forwarded. This capability can limit the appearance of spoofed addresses on a network. If the source IP address is not valid, the packet is discarded. 

Reference: http://www.cisco.com/web/about/security/intelligence/unicast-rpf.html 


Q184. Which two statements about the default behavior of IS-IS are true? (Choose two.) 

A. The default IS-IS router type is L1/L2. 

B. The default IS-IS metric type is wide. 

C. The default IS-IS interface circuit type is L1/L2. 

D. By default, two IS-IS routers must use the same hello interval and hold timer in order to become neighbors. 

Answer: A,C 


Q185. Which two statements about the function of PIM designated router are true? (Choose two.) 

A. It registers directly connected source to the PIM rendezvous point. 

B. It sends PIM asserts on the interface of the outgoing interface list. 

C. It sends PIM Join/Prune messages for directly connected receivers. 

D. It forwards multicast traffic from the source into the PIM network. 

E. It sends IGMP queries. 

Answer: A,C 


Rebirth 400-101 ccie written exam number:

Q186. Which statement is true about MLD? 

A. MLD v1 gives hosts the ability to receive multicast packets from specific source addresses. 

B. All MLD messages are sent with a link-local IPv6 source address of FF02::D. 

C. The multicast address field is cleared to zero when sending an MLD report message. 

D. MLD is used by IPv6 routers to discover multicast listeners on a directly attached link. 

Answer:

Explanation: 

IPv6 Multicast Listener Discovery (MLD) is used by IPv6 devices to discover multicast listeners (nodes that want to receive multicast packets destined for specific multicast addresses) on directly attached links. There are two versions of MLD. MLD version 1 is based on version 2 of the IGMP for IPv4, and MLD version 2 is based on version 3 of the IGMP for IPv4. IPv6 multicast for Cisco software uses both MLD version 2 and MLD version 1. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipmulti_lsm/configuration/xe-3s/imc-lsm-xe-3s-book/ipv6-mcast-mld-xe.html 


Q187. Refer to the exhibit. 

Which log levels are enabled for the console? 

A. informational only 

B. informational and debugging 

C. informational, debugging, notifications, warnings, errors, critical, alerts, and emergencies 

D. informational, notifications, warnings, errors, critical, alerts, and emergencies 

Answer:


Q188. Which two statements about IP SLAs are true? (Choose two.) 

A. They are Layer 2 transport independent. 

B. Statistics are collected and stored in the RIB. 

C. Data for the delay performance metric can be collected both one-way and round-trip. 

D. Data can be collected with a physical probe. 

E. They are used primarily in the distribution layer. 

Answer: A,E 


Q189. Which statement about UDLD is true? 

A. The udld reset command resets ports that have been error-disabled by both UDLD and Fast UDLD. 

B. Fast UDLD is configured in aggressive mode. 

C. Only bidirectional link failures can be detected in normal mode. 

D. Each switch in a UDLD topology can send and receive packets to and from its neighbors. 

Answer:


Q190. Which two statements about BGP best-path selection are true? (Choose two.) 

A. The route with the highest local preference is preferred. 

B. The weight attribute is advertised to peers. 

C. The route with the lowest MED is preferred. 

D. A route that originates from iBGP peers is preferred. 

E. A route that originates from a router with a higher BGP router ID is preferred. 

F. The lowest weight advertised is preferred. 

Answer: A,C