Actualtests present you with many of the solutions a person needed to maximize the results of your 400-101 examination, Cisco Recognition 400-101 training examination questions and answers, designed to connect it by way of the pros. Actualtests 400-101 acceptable investigation gear for your subject area stands out as the legitimate examination of your other official certifications Cisco 400-101 examination. In practice 400-101 examination questions and answers, you may be set up the suitable respond to on paper with the logic that individuals the right answers. 400-101 examination many of the the right answers along with information are proved by simply skillfully developed. For this reason, the coffee quality along with genuineness in the examination 400-101 will be sound.

2017 Apr 400-101 practice test

Q241. Which two statements about packet fragmentation on an IPv6 network are true? (Choose two.) 

A. The fragment header is 64 bits long. 

B. The identification field is 32 bits long. 

C. The fragment header is 32 bits long. 

D. The identification field is 64 bits long. 

E. The MTU must be a minimum of 1280 bytes. 

F. The fragment header is 48 bits long. 

Answer: A,B 

Explanation: 

The fragment header is shown below, being 64 bits total with a 32 bit identification field: 

Reference: http://www.openwall.com/presentations/IPv6/img24.html 


Q242. Refer to the exhibit. 

Routers R1 and R2 are configured as shown, and traffic from R1 fails to reach host 209.165.201.254. 

Which action can you take to correct the problem? 

A. Ensure that R2 has a default route in its routing table. 

B. Change the OSPF area type on R1 and R2. 

C. Edit the router configurations so that address 209.165.201.254 is a routable address. 

D. Remove the default-information originate command from the OSPF configuration of R2. 

Answer:

Explanation: 

Not sure that any of these answers are correct, it appears that this configuration is valid for reaching that one specific host IP. Answer A does have a route to that host so it would not need a default route to get to it. Choice B is incorrect as the area types have nothing to do with this. C is incorrect as that IP address is routable, and D is needed so that R1 will have a default route advertised to it from R2 so that it can reach this destination. 


Q243. DRAG DROP 

Drag and drop the SNMP element on the left to the corresponding definition on the right. 

Answer: 


Q244. Refer to the exhibit. 

Which VLANs are permitted to send frames out port FastEthernet0/1? 

A. 100 - 200 

B. 4 - 100 

C. 1 and 4 - 100 

D. 3 and 4 - 100 

Answer:

Explanation: 

Traffic on the native vlan does not get tagged as it crosses a trunk, so there is no dot1q tag in the first place to be filtered. And you don’t need to allow the native vlan. But if we force to tag the native vlan (with the “switchport trunk native vlan tag” command) then if the native vlan is not in the “allowed vlan” list it will be dropped. 


Q245. Which attribute is transported over an MPLS VPN as a BGP extended community? 

A. route target 

B. route distinguisher 

C. NLRI 

D. origin 

E. local preference 

Answer:


Improved 400-101 free practice exam:

Q246. Which two operating modes does VPLS support? (Choose two.) 

A. transport mode 

B. strict mode 

C. port mode 

D. loose mode 

E. VLAN mode 

F. dynamic mode 

Answer: C,E 


Q247. Which two advantages does CoPP have over receive path ACLs? (Choose two.) 

A. Only CoPP applies to IP packets and non-IP packets. 

B. Only CoPP applies to receive destination IP packets. 

C. A single instance of CoPP can be applied to all packets to the router, while rACLs require multiple instances. 

D. Only CoPP can rate-limit packets. 

Answer: A,D 

Explanation: 

Control Plane Policing – CoPP is the Cisco IOS-wide route processor protection mechanism. As illustrated in Figure 2, and similar to rACLs, CoPP is deployed once to the punt path of the router. However, unlike rACLs that only apply to receive destination IP packets, CoPP applies to all packets that punt to the route processor for handling. CoPP therefore covers not only receive destination IP packets, it also exceptions IP packets and non-IP packets. In addition, CoPP is implemented using the Modular QoS CLI (MQC) framework for policy construction. In this way, in addition to simply permit and deny functions, specific packets may be permitted but rate-limited. This behavior substantially improves the ability to define an effective CoPP policy. (Note: that “Control Plane Policing” is something of a misnomer because CoPP generally protects the punt path to the route processor and not solely the control plane.) 

Reference: http://www.cisco.com/web/about/security/intelligence/coppwp_gs.html 


Q248. Which two statements about UDP and latency are true? (Choose two.) 

A. UDP is connection oriented, so the size of a UDP stream is independent of latency. 

B. UDP is connection oriented, so latency can increase the size of a UDP stream. 

C. UDP is connectionless, so latency can increase the size of a UDP stream. 

D. If latency decreases, throughput also decreases. 

E. If latency increases, throughput also increases. 

F. Latency can cause jitter on UDP connections. 

Answer: C,F 


Q249. Refer to the exhibit. 

Which statement describes what the authoritative flag indicates? 

A. Authentication was used for the mapping. 

B. R1 learned about the NHRP mapping from a registration request. 

C. Duplicate mapping in the NHRP cache is prevented. 

D. The registration request had the same flag set. 

Answer:

Explanation: 

Show NHRP: Examples 

The following is sample output from the show ip nhrp command: 

Router# show ip nhrp 

10.0.0.2 255.255.255.255, tunnel 100 created 0:00:43 expire 1:59:16 

TypE. dynamic Flags: authoritative 

NBMA address: 10.1111.1111.1111.1111.1111.1111.1111.1111.1111.11 

10.0.0.1 255.255.255.255, Tunnel0 created 0:10:03 expire 1:49:56 

TypE. static Flags: authoritative 

The fields in the sample display are as follows: 

Flags: 

authoritative—Indicates that the NHRP information was obtained from the Next Hop Server or router that maintains the NBMA-to-IP address mapping for a particular destination. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_4/ip_addr/configuration/guide/hadnhrp.html 


Q250. Refer to the exhibit. 

R1, R2, and R3 have full network connectivity to each other, but R2 prefers the path through R3 to reach network 172.17.1.0/24. Which two actions can you take so that R2 prefers the path through R1 to reach 172.17.1.0/24? (Choose two.) 

A. Set the reference bandwidth to 10000 on R1, R2, and R3. 

B. Configure the cost on the link between R1 and R3 to be greater than 100 Mbps. 

C. Set the reference bandwidth on R2 only. 

D. Configure a manual bandwidth statement with a value of 1 Gbps on the link between R1 and R3. 

E. Modify the cost on the link between R1 and R2 to be greater than 10 Gbps. 

F. Configure a manual bandwidth statement with a value of 100 Mbps on the link between R1 and R2. 

Answer: A,B 

Explanation: 

By default, the reference bandwidth used in Cisco routers is 100Mbps, so FastEthernet and above will have a cost of 1, so a gigabit interface and 10GE interface will be equal with a fastethernet. This is not ideal. If we change the reference bandwidth to 100000 then the faster links will be used. Changing the reference bandwidth needs to be done on all routers in the OSPF network. Increasing the cost on the R1-R3 link will also cause the traffic to take the more direct route.