we provide Vivid Cisco 400 101 ccie exam fees which are the best for clearing 400 101 pdf test, and to get certified by Cisco CCIE Routing and Switching (v5.0). The 400 101 ccie Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 400 101 ccie exam. Crack your Cisco 400 101 vce Exam with latest dumps, guaranteed!

Q91. Refer to the exhibit. 

Which command can you enter to resolve this error message on a peer router? 

A. username <username> password <password> 

B. ppp chap <hostname> 

C. aaa authorization exec if-authenticated 

D. aaa authorization network if-authenticated 

Answer:


Q92. Which three statements about RIPng are true? (Choose three.) 

A. It supports route tags. 

B. It sends updates on FF02::9. 

C. Its RTE last byte is 0XFF. 

D. It supports authentication. 

E. It sends updates on UDP port 520. 

F. It can be used on networks of greater than 15 hops. 

Answer: A,B,C 


Q93. Which technology can MSDP SA filters use to filter traffic? 

A. route maps 

B. community lists 

C. prefix lists 

D. class maps 

Answer:


Q94. Refer to the exhibit. 

R3 prefers the path through R1 to reach host 10.1.1.1. 

Which option describes the reason for this behavior? 

A. The OSPF reference bandwidth is too small to account for the higher speed links through R2. 

B. The default OSPF cost through R1 is less than the cost through R2. 

C. The default OSPF cost through R1 is more than the cost through R2. 

D. The link between R2 and R1 is congested. 

Answer:

Explanation: 

The default formula to calculate OSPF bandwidth is BW = Bandwidth Reference / interface 

bandwidth [bps] = 10^8 / / interface bandwidth [bps] 

BW of the R1-R3 link = 10^8 / 100Mbps = 10^8 / 10^8 = 1 

BW of the R2-R3 link = 10^8 / 1Gbps = 10^8 / 10^9 = 1 (round up) 

Therefore OSPF considers the two above links have the same Bandwidth -> R3 will go to 10.1.1.1 via the R1-R3 link. The solution here is to increase the Bandwidth Reference to a higher value using the “auto-cost reference-bandwidth” command under OSPF router mode. For example: Router(config)#router ospf 1 Router(config-router)#auto-cost reference-bandwidth 10000 This will increase the reference bandwidth to 10000 Mbps which increases the BW of the R2-R3 link to 10^10 / 10^8 = 100. 


Q95. Which statement is true about MLD? 

A. MLD v1 gives hosts the ability to receive multicast packets from specific source addresses. 

B. All MLD messages are sent with a link-local IPv6 source address of FF02::D. 

C. The multicast address field is cleared to zero when sending an MLD report message. 

D. MLD is used by IPv6 routers to discover multicast listeners on a directly attached link. 

Answer:

Explanation: 

IPv6 Multicast Listener Discovery (MLD) is used by IPv6 devices to discover multicast listeners (nodes that want to receive multicast packets destined for specific multicast addresses) on directly attached links. There are two versions of MLD. MLD version 1 is based on version 2 of the IGMP for IPv4, and MLD version 2 is based on version 3 of the IGMP for IPv4. IPv6 multicast for Cisco software uses both MLD version 2 and MLD version 1. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipmulti_lsm/configuration/xe-3s/imc-lsm-xe-3s-book/ipv6-mcast-mld-xe.html 


Q96. Which two statements are true about OTV? (Choose two.) 

A. It relies on flooding to propagate MAC address reachability information. 

B. It uses a full mesh of point-to-multipoint tunnels to prevent head-end replication of multicast traffic. 

C. It can work over any transport that can forward IP packets. 

D. It supports automatic detection of multihoming. 

Answer: C,D 

Explanation: 

The overlay nature of OTV allows it to work over any transport as long as this transport can forward IP packets. Any optimizations performed for IP in the transport will benefit the OTV encapsulated traffic. As part of the OTV control protocol, automatic detection of multihoming is included. This feature enables the multihoming of sites without requiring additional configuration or protocols 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/switches/nexus-7000-series-switches/white_paper_c11-574984.html 


Q97. What are two advantages to using Asynchronous mode instead of Demand mode for BFD? (Choose two.) 

A. Asynchronous mode requires half as many packets as Demand mode for failure detection. 

B. Asynchronous mode can be used in place of the echo function. 

C. Asynchronous mode supports a larger number of BFD sessions. 

D. Asynchronous mode requires one fourth as many packets as Demand mode for failure detection. 

E. Asynchronous mode’s round-trip jitter is less than that of Demand mode. 

Answer: A,B 

Explanation: 

Pure Asynchronous mode is advantageous in that it requires half as many packets to achieve a particular Detection Time as does the Echo function. It is also used when the Echo function cannot be supported for some reason. 

Reference: https://tools.ietf.org/html/rfc5880 


Q98. Which three options are sources from which a SPAN session can copy traffic? (Choose three.) 

A. ports 

B. EtherChannels 

C. VLANs 

D. subnets 

E. primary IP addresses 

F. secondary IP addresses 

Answer: A,B,C 

Explanation: 

. SPAN Sources 

The interfaces from which traffic can be monitored are called SPAN sources. Sources designate the traffic to monitor and whether to copy ingress, egress, or both directions of traffic. SPAN sources include the following: 

. Ethernet ports 

. Port channels 

. The inband interface to the control plane CPU — You can monitor the inband interface only from the default VDC. Inband traffic from all VDCs is monitored. 

. VLANs — When a VLAN is specified as a SPAN source, all supported interfaces in the VLAN are SPAN sources. 

. Remote SPAN (RSPAN) VLANs 

. Fabric port channels connected to the Cisco Nexus 2000 Series Fabric Extender . 

Satellite ports and host interface port channels on the Cisco Nexus 2000 Series Fabric Extender 

— These interfaces are supported in Layer 2 access mode, Layer 2 trunk mode, and Layer 3 mode. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/sw/5_x/nx-os/system_management/configuration/guide/sm_nx_os_cg/sm_14span.html#wp1239492

 


Q99. Which statement about the NHRP network ID is true? 

A. It is sent from the spoke to the hub to identify the spoke as a member of the same NHRP domain. 

B. It is sent from the hub to the spoke to identify the hub as a member of the same NHRP domain. 

C. It is sent between spokes to identify the spokes as members of the same NHRP domain. 

D. It is a locally significant ID used to define the NHRP domain for an interface. 

Answer:

Explanation: 

The NHRP network ID is used to define the NHRP domain for an NHRP interface and differentiate between multiple NHRP domains or networks, when two or more NHRP domains (GRE tunnel interfaces) are available on the same NHRP node (router). The NHRP network ID is used to help keep two NHRP networks (clouds) separate from each other when both are configured on the same router. The NHRP network ID is a local only parameter. It is significant only to the local router and it is not transmitted in NHRP packets to other NHRP nodes. For this reason the actual value of the NHRP network ID configured on a router need not match the same NHRP network ID on another router where both of these routers are in the same NHRP domain. As NHRP packets arrive on a GRE interface, they are assigned to the local NHRP domain in the NHRP network ID that is configured on that interface. 

Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_4/ip_addr/configuration/guide/hadnhrp.html 


Q100. Into which two pieces of information does the LISP protocol split the device identity? (Choose two.) 

A. Routing Locator 

B. Endpoint Identifier 

C. Resource Location 

D. Enterprise Identifier 

E. LISP ID 

F. Device ID 

Answer: A,B